Informativni dogodki UPFM

Informativni dogodki se s pričetkom študijskega leta 2024/25 nadaljujejo in sicer lahko podrobnejše datume poiščete spodaj. Ne glede na že določene dogodke, pa lahko podrobnejše informacije glede študijskih programov, ki jih ponuja UP Fakulteta za management prejmete tudi individualno, in sicer se prijavite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE tudi izven časovnice informativnih dogodkov. Prijavite se TUKAJ

Vzporedno pa bomo tudi letos organizirali več virtualnih informativnih dogodkov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega študija. Imeli bomo pogovore s študenti, različna predavanja in delavnice ter še in še. Ker bomo dogodke dodajali sproti vas vabimo, da se vpišete na seznam zainteresiranih kandidatov, kjer boste obveščeni o vseh dogodkih ter prejemali različne informacije vezane na razpis, prijavne roke ali programe UP FM. Dostop do vpisa v sezname najdete spodaj (vijolični gumbi).


 

STUDY IN SLOVENIA

Spletno mesto studyinslovenia.si je izčrpen uradni vir informacij o visokošolskem izobraževanju v Sloveniji za bodoče in aktualne mednarodne študente. Skupaj s predstavniki vseh štirih javnih univerz v Sloveniji smo v organizaciji projekta Study in Slovenia izvedli niz predstavitev v različnih jezikih za mednarodne študente, ki se zanimajo za študij v Sloveniji. Predstavitve so potekale v ZOOM e-okolju 14. 11. 2023, ob 14h, v srbskem; hrvaškem; bosanskem jeziku, 15. 11. 2023, ob 14h, v angleščini, 16. 11. 2023, ob 14h, v slovenščini za Slovence v zamejestvu in v tujini.

Spletna stran “Study in Slovenia” za več informacij > TUKAJ.


 

NA KOJI ĆEŠ FAKS? – REGIONALNI VIRTUALNI SAJAM OBRAZOVANJA

od oktobra 2023 | do septembra 2024 | več informacij in spremljajoči dogodki 

UP se tudi letos predstavlja na virtualnem sejmu izobraževanja “Na koji ćeš faks?”, kjer lahko bodoči študentje najdejo vse informacije, ki jih potrebujejo za prijavo na visokošolske institucije.

>> VIRTUALNI RAZSTAVNI PROSTOR UP FAKULTETE ZA MANAGEMENT <<


 

INFORMATIVA 2024

19. IN 20. JANUAR 2024 | V ŽIVO | GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE LJUBLJANA

Največji vseslovenski predinformativni dan, ki se odvija štiri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi (v februarju) in tako na enem mestu predstavi pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Komu je Informativa namenjena?

 • osnovnošolci (višji razredi);
 • srednješolci;
 • študenti;
 • iskalci štipendij in prvih zaposlitev;
 • starši;
 • učitelji, profesorji, svetovalni in mladinski delavci;
 • iskalci informacij o dodatnem izobraževanju in izpopolnjevanju.

Na razstavnem prostoru Univerze na Primorskem so bili na voljo predstavniki vseh fakultetštudijskih programov, Študentskih domov UPKarierni center UP.

___

Utrinki UP stojnice na Informativi 2023:

___

Informativni dnevi 2024 na UP FM (za študijske programe prve stopnje)

V petek in soboto, 16. in 17. februarja 2024, so tudi pri nas potekali INFORMATIVNI DNEVI. S tem tudi mi bodočim študentom odpiramo svoja vrata ter jim omogočamo vpogled v svojo prihodnost. Več o izvedbi si lahko preberete v objavljeni novici.

Fakulteta za management v študijskem letu 2024/2025 razpisuje dva študijska programa 1. stopnje:


V petek, 16. in soboto 17. februarja 2024 so preko ZOOM aplikacije potekali tudi informativni dnevi Študentskih domov Univerze na Primorskem ter informativni dan Visokošolske prijavno-informacijske službe UP (VPIS UP). V kolikor ste zamudili ter imate vprašanja, pobrskajte po njihovih spletnih straneh za več informacij.

Podiplomski študij

Informativni dogodki za vpis v podiplomski (magistrski) študij v letu 2024/2025*:

 • sreda, 19. junij 2024, 17.00 - Spletni informativni dogodek za programe v angleškem jeziku - predstavitev razpisa in programov s strani programskih direktorjev v angleškem jeziku
 • torek, 20. avgust 2024, 17.00Informativni dogodek V ŽIVO na UPFM in spletni informativni dogodek - pogovor, pomoč referata in predstavitev programov s strani študentov/diplomantov UP Fakultete za management
 • torek, 10. september 2024, 17.00Informativni dogodek V ŽIVO na UPFM in spletni informativni dogodek - pogovor, pomoč referata in predstavitev programov s strani študentov/diplomantov UP Fakultete za management

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 2. STOPNJE 

*opomba: ure in datumi se lahko spreminjajo, hkrati pa bomo neprestano dodajali vsebinske dogodke vezane na posamezne študijske programe, zato vam predlagamo, da se vpišete na seznam zainteresiranih kandidatov, kjer boste obveščeni o vseh dogodkih ter prejemali različne informacije vezane na razpis, prijavni rok ali programe UP FM. 

Med tem pa vas vabimo, da z nami malo bolj sproščeno poklepetate, zato se prijavite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE.

 

 Vpiši se na seznam - INFORMATIVNI DNEVI: 

 Infomacije za Zoom 19. 6. 2024:

Zoom ID: 881 3153 6781

Pascode: 300931

 

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 2. STOPNJE 

 

Doktorski študij

Informativni dogodki za vpis v DOKTORSKI študijski program tretje stopnje v letu 2024/2025*:

 • četrtek, 16. maj 2024, 17.00 - Spletni informativni dan - 1. predstavitev razpisa in programa s strani programske direktorice

Zaradi specifičnosti programa svetujemo, da se individualno obrnete na svetovalca za doktorske programe - Blaž Korent: blaz.korent@fm-kp.si ali 05/610 20 03.

 

 

Družbena omrežja

Izobraževanje

Kazalo