Informativni dnevi

Informativni dogodki se s pričetkom študijskega leta 2024/25 nadaljujejo in sicer lahko podrobnejše datume poiščete spodaj. Ne glede na že določene dogodke, pa lahko podrobnejše informacije glede študijskih programov, ki jih ponuja UP Fakulteta za management prejmete tudi individualno, in sicer se prijavite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE tudi izven časovnice informativnih dogodkov. Prijavite se TUKAJ

Vzporedno pa bomo tudi letos organizirali več virtualnih informativnih dogodkov, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravega študija. Imeli bomo pogovore s študenti, različna predavanja in delavnice ter še in še. Ker bomo dogodke dodajali sproti vas vabimo, da se vpišete na seznam zainteresiranih kandidatov, kjer boste obveščeni o vseh dogodkih ter prejemali različne informacije vezane na razpis, prijavne roke ali programe UP FM. Dostop do vpisa v sezname najdete spodaj (vijolični gumbi).

Dodiplomski študij

Informativni dnevi za vpis v dodiplomski študij v letu 2024/2025 bodo potekali v TRETJEM TEDNU FEBRUARJA 2024. V kolikor želite dodatne informacije vezane na REDNI ali IZREDNI dodiplomski študij in bi želeli z nami bolj sproščeno poklepetati, se prijavite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE.

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 1. STOPNJE 

 


 

STUDY IN SLOVENIA

Spletno mesto studyinslovenia.si je izčrpen uradni vir informacij o visokošolskem izobraževanju v Sloveniji za bodoče in aktualne mednarodne študente. Skupaj s predstavniki vseh štirih javnih univerz v Sloveniji bomo v organizaciji projekta Study in Slovenia izvedli niz predstavitev v različnih jezikih za mednarodne študente, ki se zanimajo za študij v Sloveniji.

 • 14. 11. 2023, ob 14h, ZOOM / v srbskem; hrvaškem; bosanskem jeziku,
 • 15. 11. 2023, ob 14h, ZOOM / v angleščini,
 • 16. 11. 2023, ob 14h, ZOOM / v slovenščini za Slovence v zamejestvu in v tujini.

[Obvezno] PRIJAVA na predstavitve >> TUKAJ <<

Spletna stran “Study in Slovenia” za več informacij > TUKAJ.


 

NA KOJI ĆEŠ FAKS? – REGIONALNI VIRTUALNI SAJAM OBRAZOVANJA

od oktobra 2023 | do septembra 2024 | več informacij in spremljajoči dogodki 

UP se tudi letos predstavlja na virtualnem sejmu izobraževanja “Na koji ćeš faks?”, kjer lahko bodoči študentje najdejo vse informacije, ki jih potrebujejo za prijavo na visokošolske institucije.

>> VIRTUALNI RAZSTAVNI PROSTOR UP FAKULTETE ZA MANAGEMENT <<


 

INFORMATIVA 2024

19. IN 20. JANUAR 2024 | V ŽIVO | GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE LJUBLJANA

Največji vseslovenski predinformativni dan, ki se odvija štiri tedne pred uradnimi informativnimi dnevi (v februarju) in tako na enem mestu predstavi pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.

Komu je Informativa namenjena?

 • osnovnošolci (višji razredi);
 • srednješolci;
 • študenti;
 • iskalci štipendij in prvih zaposlitev;
 • starši;
 • učitelji, profesorji, svetovalni in mladinski delavci;
 • iskalci informacij o dodatnem izobraževanju in izpopolnjevanju.

NAJDITE RAZSTAVNI PROSTOR UNIVERZE NA PRIMORSKEM, OPREMITE SE Z INFORMACIJAMI IN ODKLENITE SVOJ ZAČETEK ŠTUDIJSKE POTI NA UP.

Na razstavnem prostoru Univerze na Primorskem bodo na voljo predstavniki vseh fakultetštudijskih programov, Študentskih domov UPKarierni center UP.

Vabljeni na naš razstavni prostor.

___

Utrinki UP stojnice na Informativi 2023:

___

Informativni dnevi 2024 na UP FM (za študijske programe prve stopnje)

V petek in soboto, 17. in 18. februarja 2024, bodo tudi pri nas potekali INFORMATIVNI DNEVI. S tem tudi mi bodočim študentom odpiramo svoja vrata ter jim omogočamo vpogled v svojo prihodnost.

Fakulteta za management v študijskem letu 2024/2025 razpisuje dva študijska programa 1. stopnje:

Informativni dnevi bodo potekali na sedežu fakultete, V ŽIVO, Izolska vrata 2, v Kopru:

 • v petek, 17. februarja 2024, ob 10. in 15. uri ter
 • v soboto, 18. februarja 2024, ob 10. uri.

Plonk listek za dijake

Podiplomski študij

Informativni dogodki za vpis v podiplomski (magistrski) študij v letu 2024/2025*:

 • sreda, 8. maj 2024, 17.00 - Spletni informativni dan - 1. predstavitev razpisa in programov s strani programskih direktorjev
 • sreda, 15. maj 2024, 17.00 - Spletni informativni dan za programe v angleškem jeziku - 1. predstavitev razpisa in programov s strani programskih direktorjev v angleškem jeziku
 • torek, 11. junij 2024, 17.00 - Informativni dogodek V ŽIVO na UPFM - pogovor, pomoč referata in predstavitev programov s strani študentov/diplomantov UP Fakultete za management
 • torek, 20. avgust 2024, 17.00Spletni informativni dogodek 
 • torek, 10. september 2024, 17.00Spletni informativni dogodek 

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 2. STOPNJE 

*opomba: ure in datumi se lahko spreminjajo, hkrati pa bomo neprestano dodajali vsebinske dogodke vezane na posamezne študijske programe, zato vam predlagamo, da se vpišete na seznam zainteresiranih kandidatov, kjer boste obveščeni o vseh dogodkih ter prejemali različne informacije vezane na razpis, prijavni rok ali programe UP FM. 

Med tem pa vas vabimo, da z nami malo bolj sproščeno poklepetate, zato se prijavite na INDIVIDUALNO SVETOVANJE.

 

 Vpiši se na seznam - INFORMATIVNI DNEVI: 

ŠTUDIJSKI PROGRAMI 2. STOPNJE 

 

Doktorski študij

Informativni dogodki za vpis v DOKTORSKI študijski program tretje stopnje v letu 2024/2025*:

 • sreda, 8. maj 2024, 17.00 - Spletni informativni dan - 1. predstavitev razpisa in programa s strani programske direktorice

Zaradi specifičnosti programa svetujemo, da se individualno obrnete na svetovalca za doktorske programe - Blaž Korent: blaz.korent@fm-kp.si ali 05/610 20 03.

 

Družbena omrežja

Izobraževanje

Kazalo