Ko zadiši po istrskem zajtrku

16. 10. 2017 9.30 | Center dnevnih aktivnosti Koper, Koper, Cesta Zore Perello Godina 3

projekt PKP 

        

Fakulteta za management
Univerze na Primorskem

 

vabi na dogodek

 

KO ZADIŠI PO ISTRSKEM ZAJTRKU

ki ga ob svetovnem dnevu hrane pripravljamo v sodelovanju
s Centrom dnevnih aktivnosti Koper

  

Koper ǀ 16. oktober 2017 ǀ ob 9.30
Center dnevnih aktivnosti Koper | Cesta Zore Perello Godina 3 

 

Spoznajte košček mozaika istrske tradicije, navdušujte se nad idejami mladih in okusite lokalne dobrote.
Vabljeni, da se nam pridružite!
 

Zaradi lažje organizacije vas prosimo za potrditev prisotnosti na e-naslov info@fm-kp.si.

 

 

O dogodku

Študenti treh fakultet Univerze na Primorskem – Boris Ovšek, Vesna Prezelj, Gregor Mulev, Valentina Novak, Urša Kogovšek, Lea Žabkar, Kristina Taja Gruenfeld in Nejc Kovačič – so v okviru programa Po kreativni poti do znanja razvili produkt Istrski zajtrk. Z idejo je postregla njihova delovna mentorica Mateja Hrvatin Kozlovič. Skupaj še s pedagoškimi mentorji pa so mu dodali značaj povezovanja lokalnih pridelovalcev in ponudnikov namestitev v notranjosti slovenske Istre ter krepitve prepoznavnosti lokalne kulinarike in sodelovanja med kmetijstvom in turizmom.

Plodove štirimesečnega sodelovanje študentov, fakultete in gospodarstva želimo deliti z vami. Študenti in mentorji bodo predstavili, kako so se projekta lotili in ga z zagnanostjo tudi uspešno izpeljali. Da pa ne bo ostalo samo pri besedah, vam bomo v vzdušju medgeneracijskega povezovanja istrski zajtrk tudi pripravili in postregli.

Pripravo istrskega zajtrka nam je omogočila Agraria Koper, z. o. o.

                                                      



Program Po kreativni poti do znanja financirajo:
   

5. oktober 2017 | FM

Družbena omrežja

Kazalo