projekt PKP 
Fakulteta za management
Univerze na Primorskem
vabi na dogodek
KO ZADIŠI PO ISTRSKEM ZAJTRKU
ki ga ob svetovnem dnevu hrane pripravljamo v sodelovanju
s Centrom dnevnih aktivnosti Koper
Koper ǀ 16. oktober 2017 ǀ ob 9.30
Center dnevnih aktivnosti Koper | Cesta Zore Perello Godina 3
Spoznajte košček mozaika istrske tradicije, navdušujte se nad idejami mladih in okusite lokalne dobrote.
Vabljeni, da se nam pridružite!
Zaradi lažje organizacije vas prosimo za potrditev prisotnosti na e-naslov info@fm-kp.si.
O dogodku
Študenti treh fakultet Univerze na Primorskem – Boris Ovšek, Vesna Prezelj, Gregor Mulev, Valentina Novak, Urša Kogovšek, Lea Žabkar, Kristina Taja Gruenfeld in Nejc Kovačič – so v okviru programa Po kreativni poti do znanja razvili produkt Istrski zajtrk. Z idejo je postregla njihova delovna mentorica Mateja Hrvatin Kozlovič. Skupaj še s pedagoškimi mentorji pa so mu dodali značaj povezovanja lokalnih pridelovalcev in ponudnikov namestitev v notranjosti slovenske Istre ter krepitve prepoznavnosti lokalne kulinarike in sodelovanja med kmetijstvom in turizmom.
Plodove štirimesečnega sodelovanje študentov, fakultete in gospodarstva želimo deliti z vami. Študenti in mentorji bodo predstavili, kako so se projekta lotili in ga z zagnanostjo tudi uspešno izpeljali. Da pa ne bo ostalo samo pri besedah, vam bomo v vzdušju medgeneracijskega povezovanja istrski zajtrk tudi pripravili in postregli.
Pripravo istrskega zajtrka nam je omogočila Agraria Koper, z. o. o.

Program Po kreativni poti do znanja financirajo:
